NetBurner Community Forum

A community of NetBurner users gathering to discuss NetBurner hardware, software, design and projects
It is currently Mon Jun 26, 2017 1:53 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 01, 2017 5:22 pm 

Joined: Thu Apr 13, 2017 10:15 am
Posts: 6
Hi,

I'm currently trying to get a mod5234 up but I'm running into issues running the program. I encounter an error regarding the autoupdate (see error dialog below)

Attachment:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 11.5 KiB | Viewed 118 times ]


I've manually run the autoupdate app and successfully programed the netburner. I've given my account complete permission and have tried running the application in admin mode as well but I keep getting this error. What could be the root cause?

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 9:05 am 
User avatar

Joined: Tue May 10, 2016 8:22 am
Posts: 91
Eclipse tries to launch the same autoupdate.exe as you did in your manual tests. My first guess would be that there is some type of antivirus or firewall on your system that is preventing one application (eclipse) from launching another .exe (autoupdae).


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 11:53 am 

Joined: Thu Apr 13, 2017 10:15 am
Posts: 6
I ended up just installing the latest IDE and everything worked out.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group