Boot record invalid

Discussion to talk about hardware related topics only.
Post Reply
gnelson
Posts: 7
Joined: Tue Oct 23, 2012 6:53 am

Boot record invalid

Post by gnelson » Fri Dec 15, 2017 7:08 am

I have a CB34EX that keeps coming up showing a invalid boot record. I tried using MTTY to reprogram the unit with the factory default software but still no go. Is there any way to reset the boot record back to factory default?

Thanks

Gary

gnelson
Posts: 7
Joined: Tue Oct 23, 2012 6:53 am

Re: Boot record invalid

Post by gnelson » Fri Dec 15, 2017 10:47 am

Never mind. Found the module had lost it's MAC address and had to manually load it in again. All good now.

Gary

DBrunermer
Posts: 57
Joined: Thu Apr 21, 2011 7:06 am
Location: Pittsburgh, PA

Re: Boot record invalid

Post by DBrunermer » Wed Mar 07, 2018 9:02 am

How did you do that? I can get to the boot monitor, hit 'setup', and it tells me my MAC is 0-0-0-0-0-0. But it doesn't seem to give me an option to reset it.

User avatar
pbreed
Posts: 748
Joined: Thu Apr 24, 2008 3:58 pm

Re: Boot record invalid

Post by pbreed » Wed Mar 07, 2018 9:43 am

If the MAC is 00-00-00-00-00-00 when you try to save the config record from
the
setup
command it will prompt for the new MAC address...
Also from the setup command
K will kill the mMAC address allowing you a chance to reenter it if you get it wrong.
(Some really old monitors had ~ as the kill MAC address command)

DBrunermer
Posts: 57
Joined: Thu Apr 21, 2011 7:06 am
Location: Pittsburgh, PA

Re: Boot record invalid

Post by DBrunermer » Sun Mar 18, 2018 7:31 am

OK Thanks! I'll give that a try Monday morning. - Dan

DBrunermer
Posts: 57
Joined: Thu Apr 21, 2011 7:06 am
Location: Pittsburgh, PA

Re: Boot record invalid

Post by DBrunermer » Mon Mar 19, 2018 6:43 am

Thank you, that worked! It still says my boot record is invalid, but at least I can keep working on that. Thanks, Dan B.

Post Reply