Search found 833 matches

by rnixon
Mon Apr 25, 2016 1:58 pm
Forum: NetBurner Hardware
Topic: New Netburner MOD5270 carrier board does it all!
Replies: 43
Views: 28916

Re: New Netburner MOD5270 carrier board does it all!

Thats pretty cool. Thanks for posting.
by rnixon
Fri Apr 22, 2016 9:16 am
Forum: Off-Topic
Topic: MTTTY High CPU Usage
Replies: 2
Views: 4258

Re: MTTTY High CPU Usage

Are you programming the module in the development board? That is the only time the netburner usb driver would be used. If you have a usb dongle that you purchased and put on your computer it will use it's own manufacturers usb driver. It is in that driver that the problem will exist. You may want to...
by rnixon
Mon Apr 11, 2016 6:17 pm
Forum: NetBurner Software
Topic: Carriage Returns In SMTP Server Responses
Replies: 12
Views: 6774

Re: Carriage Returns In SMTP Server Responses

You mention office 365 specifically. Does it work with other smtp servers?
by rnixon
Fri Apr 08, 2016 9:39 am
Forum: NetBurner Software
Topic: Carriage Returns In SMTP Server Responses
Replies: 12
Views: 6774

Re: Carriage Returns In SMTP Server Responses

The server might be doing something unexpected. What do you see in the data stream in a wireshark capture of the transmit?
by rnixon
Thu Apr 07, 2016 11:11 pm
Forum: NetBurner's Eclipse IDE
Topic: Launching failure
Replies: 17
Views: 11774

Re: Launching failure

If it works with the examples, but not with your code, then the first thing I would do is reduce the number of variables. Take a look at the working example, then add a while(1) loop with a time delay in your code sometime after the init gdb call, just as the example does. Move this loop down throug...
by rnixon
Fri Mar 25, 2016 7:00 am
Forum: NetBurner Software
Topic: MOD54415 IRQ question.
Replies: 10
Views: 5049

Re: MOD54415 IRQ question.

It depends on what type of speed you need, but maybe a spi or i2c gpio port expander chip? If you need speed, a parallel address/data us latch?
by rnixon
Fri Mar 18, 2016 12:35 pm
Forum: NetBurner Hardware
Topic: I/O Usage on MOD54415
Replies: 3
Views: 3620

Re: I/O Usage on MOD54415

Are you accessing from multiple tasks? How about a test where you only access from one task?
by rnixon
Mon Mar 14, 2016 9:16 pm
Forum: NetBurner's Eclipse IDE
Topic: Can't flash NetBurner MOD54415
Replies: 4
Views: 4531

Re: Can't flash NetBurner MOD54415

A likely cause is incorrect IP settings, which is why autoupdate did not work. Slowing the baud rate on the serial port is usually a sign of a USB to serial adapter issue. What is the IP address, mask and gateway of both your computer and the netburner? If you have more than one network adapter in y...
by rnixon
Fri Feb 26, 2016 4:50 pm
Forum: NetBurner Software
Topic: I2C not working in 2.7.4
Replies: 8
Views: 2838

Re: I2C not working in 2.7.4

Does it work if you load in an image with your previous version software? That would be a really good data point. It might help also to do a file compare between the I2C library source between the two versions.
by rnixon
Tue Feb 16, 2016 4:13 pm
Forum: NetBurner's Eclipse IDE
Topic: Unresolved Inclusion
Replies: 2
Views: 3286

Re: Unresolved Inclusion

Could be a pathing issue. Do you always install to "\nburn", and do the directory renaming trick (eg nburn to nburn2p7p3) before installing the new version? I don't think having multiple installations with different directory names works well with gnu or the way eclipse handles env. vars.